Mag ik mijzelf voorstellen

Over mij

Mijn verhaal

Bevlogen reiziger in deze
en de meer-dan-menselijke wereld

Ik ben Marjorie Pennings; bevlogen reiziger in deze en in de meer-dan-menselijke wereld. Inzichtbrenger en natuurliefhebber.

Ik begeleid mensen en groepen op het pad van persoonlijke ontwikkeling, zingeving en bewustzijnsgroei.

Met WildMindfulness combineer ik de meer dan 15 jaar ervaring als trainer en coach op het gebied van psychologie, mindfulness en de natuurspiritualiteit van de Druïden.

  • Bewegen in de natuur is voor mij één van de beste remedies voor als het leven tegen zit; je komt er weer thuis bij jezelf. In de natuur kan je je hoofd leeg lopen, waardoor vertrouwen en nieuwe inspiratie ontstaan.
  • Deze tijd vraagt om een groot aanpassingsvermogen en wijze keuzes voor de toekomst. Als we begrijpen dat al het leven met elkaar verbonden is, kunnen we positieve energie geven aan onze natuurlijke omgeving en de mensen om ons heen.
  • Verbinden met de natuur vergroot de wens én doortastendheid om zinvol te willen leven, want we merken bewuster op waar het werkelijk om gaat. (Marieke de Vrij)

Oprichter van WildMindfulness en Spirit in Work

Ik ben Thea Worthington enorm dankbaar voor haar liefdevolle begeleiding op het spirituele pad. Zonder haar en de droom over de rode wouw was ik niet waar ik nu ben. Philip Carr-Gomm, Tara Brach, Bill Plotkin en Sandra Ingerman e.a. hebben mij de weg gewezen met onmisbare inzichten en innerlijk weten. Mijn vriendinnen Birgitta, Patries en Claudia die mij steeds met open hart gesteund en gevoed hebben in hilarische, magische en moeilijke momenten op het pad. Alle andere vriendinnen vrienden, cliënten, cursisten en mede-druïden die mij hebben gespiegeld om authentiek, mild en alert te blijven en zo te groeien in vertrouwen. En aan het bos en alle wezens die mij elke dag weer stimuleren om bewust in verbinding te zijn – dank je wel!

dank je wel!

aangesloten bij
Wil je een afspraak maken voor een gratis oriënterend gesprek?

Bel of mail mij of vul het contact formulier van deze website in. Samen komen we tot een traject wat bij jou past; eventueel afgestemd met de werkgever.

Scroll naar boven